PROSTA DELOVNA MESTA

 

 

Melamin d.d. Kočevje

Tomšičeva 9

1330 Kočevje

Melamin d.d., Kočevje v svoje vrste vabi Upravljalca parne turbine in kotla. Od novega sodelavca pričakujemo samoiniciativnost, fleksibilnost in iznajdljivost z višješolsko izobrazbo elektro, strojne smeri ali mehatronike …..

UPRAVLJALEC PARNE TURBINE IN KOTLA (m/ž)

Opis delovnega mesta:

Družba Melamin d.d. Kočevje si je v zadnjem desetletju uspela ustvariti prepoznavno mesto v niši melaminske kemije. V evropskem prostoru smo poznani kot soliden in konkurenčen dobavitelj smol za papirno in gradbeno industrijo ter impregniranih dekorativnih papirjev za pohištveno industrijo. Smo inovativno in razvojno naravnani ter prisotni na svetovnem trgu.

Zaradi rasti podjetja k sodelovanju vabimo motivirane posameznike na delovno mesto:

UPRAVLJALEC PARNE TURBINE IN KOTLA (m/ž)

Vaše naloge:

Novi sodelavec bo odgovoren za upravljanje parne turbine za soproizvodnjo električne energije. Upravljal bo tudi parni kotel. Odgovoren bo tudi za operativno organiziranje dela ter za izvajanje nadzora in preventivnih vzdrževalnih del na energetskih sistemih. Delo se izvaja v Kočevju na sedežu družbe. Delo je štiri izmensko.

Kaj pričakujemo:

Od novega sodelavca pričakujemo samoiniciativnost, fleksibilnost in iznajdljivost. Idealen kandidat ima opravljen izpit za upravljalca kotla in/ali turbine (ni pogoj) ter je sposoben dela v skupini.

Kandidat mora imeti najmanj višješolsko izobrazbo elektro, strojne smeri ali mehatronike ter vsaj dve leti delovnih izkušenj. Opravljen izpit za viličarja je zaželen.

Nudimo:

Novemu sodelavcu nudimo delo, ki združuje reševanje tehničnih izzivov v stabilnem in inovativnem okolju. Zaposlitev za 6 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas v prijetnem delovnem okolju ter stimulativno plačilo.

Če smo vas navdušili, bomo vašo vlogo z veseljem sprejeli na naslovu Melamin d.d. Kočevje, Tomšičeva 9, 1330 Kočevje, preko spodnje povezave ali na e-mail  petra.kalinic@melamin.si

do 29.2.2020.

Melamin d.d., Kočevje,

Tomšičeva 9

1330 Kočevje

O podjetju melamin d.d.