PROSTO DELOVNO MESTO – OPERATER SMOLAR

Melamin d.d. Kočevje
Tomšičeva 9
1330 KočevjeMelamin d.d., Kočevje v svoje vrste vabi operaterja smolarja. Od novega sodelavca pričakujemo samoiniciativnost, fleksibilnost in iznajdljivost s srednjo izobrazbo (V. stopnja)…..K sodelovanju vabimo motivirane posameznike na delovno mesto:

OPERATER SMOLAR (m/ž)

Vaše naloge:

Novi sodelavec bo odgovoren za vodenje sintez smol in opravljanje procesnih analiz med sintezo po tehnološkem postopku, izvajanje dela v zvezi s pripravo na sintezo in dela v zvezi z obdelavo po sintezi, izvajanje drugih del in nalog po navodilu nadrejenega. Delo se izvaja v Kočevju na sedežu družbe. Delo je štiri izmensko.

Kaj pričakujemo:

Od novega sodelavca pričakujemo samoiniciativnost, fleksibilnost in iznajdljivost ter sposobnost dela v skupini. Kandidat mora imeti najmanj srednjo izobrazbo (V. stopnja).

Nudimo:

Novemu sodelavcu nudimo delo, ki združuje reševanje tehničnih izzivov v stabilnem in inovativnem okolju. Zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev ter stimulativno plačilo.

Če smo vas navdušili, bomo vašo vlogo z veseljem sprejeli na naslovu Melamin d.d. Kočevje, Tomšičeva 9, 1330 Kočevje, preko spodnje povezave ali na e-mail  petra.kalinic@melamin.si

do 7.5.2023.