Metilirane melaminske smole

Metilirane melaminske smole

Metilirane melaminske smole se uporabljajo v pečno sušečih premazih na vodni osnovi ali na osnovi topil ter v širokem spektru drugih premazov.

KOMELOL MM 90/GE

Tekoča oblika heksametoksimetilol melamina (HMMM). Uporablja se v pečno sušečih premazih na vodni osnovi ali na osnovi topil ter v širokem spektru drugih premazov. Odlikuje ga odlična kompatibilnost in sposobnost zamreževanja.

KOMELOL MM 90/V-LF

Tekoča oblika heksametoksimetilol melamina (HMMM). Uporablja se v pečno sušečih premazih na vodni osnovi ali na osnovi topil ter v širokem spektru drugih premazov. Odlikuje ga popolna vodotopnost, odlična kompatibilnost in sposobnost zamreževanja. Lahko se uporablja v vodnih premaznih sistemih brez prisotnosti so-topil.

KOMELOL MM-90/H

Tekoča oblika heksametoksimetilolmelamina (HMMM) z ožjim območjem viskoznosti. Uporablja se v pečno sušečih premazih na vodni osnovi ali na osnovi topil ter v širokem spektru drugih premazov. Odlikuje ga popolna vodotopnost, odlična kompatibilnost in sposobnost zamreževanja. Lahko se uporablja v vodnih premaznih sistemih brez prisotnosti so-topil.

KOMELOL TMM-2940

Višje reaktivna metilirana melaminska smola z relativno visokim deležem imino skupin. Uporablja se lahko v širokem spektru pečno sušenih premazov predvsem na vodni osnovi za belo tehniko, v kovinski in avtomobilski industriji.

KOMELOL TMM-3141

Višje reaktivna metilirana vodotopna melaminska smola z relativno visokim deležem imino skupin. Uporablja se lahko v širokem spektru pečno sušečih premazov na vodni osnovi in na osnovi topil za belo tehniko, v kovinski in avtomobilski industriji.

KOMELOL TMM-3353

Delno metilirana melaminska smola z višjo vsebnostjo vezanega formaldehida, srednjo vsebnostjo metilolnih in imino skupin. Uporablja se lahko v širokem spektru pečno sušečih premazov na vodni osnovi in na osnovi topil za belo tehniko, v kovinski in avtomobilski industriji.

KOMELOL PMM-65

Zelo visoko reaktivna metilirana melaminska smola. Uporablja se lahko v širšem spektru pečeno sušečih premazov za belo tehniko, v kovinski in avtomobilski industriji.