Sponzorstva in donacije

Odgovorni do lokalnega okolja

S podporo družbenemu okolju se družba Melamin aktivno vključuje v lokalno okolje, v katerem deluje. Tako je odgovornost za razvoj okolja nepogrešljiv del poslovne usmerjenosti naše delniške družbe. V ta namen vsako leto namenimo določena sponzorska in donatorska sredstva predvsem na področju zdravstva, športa, kulture in izobraževanja.

Smo generalni sponzor Namiznoteniškega kluba Melamin Kočevje in redni donator nakupa zdravstvene opreme Zdravstvenemu domu Kočevje. Ob priliki praznovanja 50 letnice družbe Melamin smo podarili Zdravstvenemu domu iz Kočevja medicinske aparate za izvajanje fizikalne terapije.

Zdravstvenemu domu iz Kočevja smo podarili še  dva aparata, in sicer MEDICO MULTI, ki omogoča lajšanje bolečin in aparat PERL, ki omogoča raztezanje križnega dela hrbtenice.

Prisluhnili in pomagali pa smo tudi sočloveku v vsakdanjem življenju. Rotary klubu iz Kočevja smo namenili donacijo v okviru dobrodelne akcije za izgradnjo in postavitev dvigala v Zdravstvenem domu Kočevje. S postavitvijo dvigala bo ljudem z motnjami v gibanju, ki imajo zaradi arhitekturnih ovir težji dostop do javnih ustanov ali pa jim je dostop onemogočen, le-ta vsaj delno olajšan.

Rotary klubu smo nakazali tudi prispevek, ki ga bodo porabili za nakup medicinske opreme za obolele otroke, ki se zdravijo na onkološkem oddelku Pediatrične klinike.